web creation software

Engels boksen op woensdagavond


 Hieronder een korte kennismaking met onze trainer Evert Linnenbank.

Ik ben Evert linnenbank, 46 jaar.
Inmiddels houd ik mij al 36 jaar bezig met vechtsport. Ik ben begonnen met judo, daarna Jiu-Jitsu en uiteindelijk ben ik gaan boksen bij De Voltreffer in Nieuwegein.
Onder leiding van Ben Zwezerijnen heb ik als amateurbokser ook wedstrijden gevochten. Gedurende mijn diensttijd ben ik voor het eerst les gaan geven, eerst bij de marine en later bij het korps mariniers. Daarnaast heb ik jarenlang les gegeven bij Thaiboksschool Jellema te Houten bij Peter Jellema. Daar heb ik met verschillende Nederlandse kampioenen en één Europees kampioen mogen werken.

Mijn doelstelling is: op een verantwoorde wijze mensen boksen/kickboksen bij te brengen op verschillende niveaus, daarnaast is voldoening belangrijk. Ik zal bij elke les trachten het uiterste uit de pupillen te halen, maar vergeet niet plezier te beleven!

Tijdens de lessen Engels boksen leer je de technieken van het boksen en bouw je daarnaast een goede conditie op. Op onze sportschool zorgen respect voor elkaar en een fijne teamspirit voor een goede sfeer!
Als jij ook zin hebt om te leren boksen en tegelijkertijd je conditie te verbeteren, kom dan binnenkort een les gratis meedraaien!

*ENGELS BOKSEN, IEDERE WOENSDAGAVOND VAN 19:30 tot 20:30, LEEFTIJD VANAF 15 JAAR!*